Bewustwordingstraining

Leer de cybercrimineel herkennen

Meer info

Is uw personeel al AVG proof

Zet uw personeel in als human firewall

24 december 2015 een zeer belangrijke veiligheidsupdate voor uw Joomla website
Joomla! Migratie
Upgrade uw Joomla! 1.5.x website naar Joomla! 3.x

Meer info

Onveilige website?

Werkt u nog met een Joomla! 1.5.x website, dan kan deze onveilig zijn.
Zet uw site direct om naar Joomla! 3.x voordat deze gehacked wordt.

In de loop der jaren is en wordt Joomla! nog steeds doorontwikkeld. Fouten worden opgelost, nieuwe, snellere en stabielere technieken worden toegepast, en eenvoudige manier van beheer zijn enkele voorbeelden. Hierdoor zijn in de loop der jaren veel versies ontstaan, namelijk 1.0, 1.5, 1.6, 1.7, 2.5 en onlangs verschenen Jooma! versie 3.x. Elke release lost altijd bekende beveiligingsproblemen op. Alleen al om deze reden adviseerd SCHRIJVERS123.NL altijd uw site te upgraden naar de meest recente versie.

Joomla migratie: het omzetten van een Joomla website van een oude naar een nieuwe versie.

De overstap van Joomla! 1.6 , 1.7, 2.5 naar 3.x is eenvoudig. Vanuit het beheergedeelte kan volledig automatisch uw website bijgewerkt worden naar Joomla! 3.x. Voorwaarde is wel dat alle extensies en templates ook geupdate worden zodat deze goed kunnen samenwerken met Joomla! 3.x.


Omdat geen enkele site hetzelfde is en dit de complexiteit van het migratietraject bepaald, is geen standaard prijs te geven.

Wilt u meer informatie over het Joomla migratietraject vraag onze deskundigen.

 

Sinds september 2012 is de ontwikkeling en ondersteuning voor Joomla! 1.5 stopgezet. Het is een kwestie van tijd dat Joomla! 1.5 websites niet meer veilig zijn. Alle ontwikkelaars richten zich nu op de ontwikkeling van extensies voor Joomla!  3.x.

Het is zeker nu zaak om een migratieplan te maken om over te stappen naar Joomla! 3.x. SCHRIJVERS123.NL kan u helpen dit migratieplan op te stellen en uit te voeren.

Wilt u meer informatie over het migratietraject Joomla! 1.5 naar Joomla! 3.x, vraag onze deskundigen.

 

Als sinds 2009 is de ontwikkeling en ondersteuning van Joomla! 1.0 gestopt. Hierdoor vinden er geen updates meer plaats en is de kans groot dat de verouderde programmeercode onderhevig is aan fouten en veiligheidsrisico's. Extensies zijn niet meer voor Joomla! 1.0 te krijgen. Het is dus zaak dat als u een Joomla! 1.0 site heeft deze zo snel mogelijk over te zetten naar Joomla! 2.5.

SCHRIJVERS123.NL kan deze migratie voor u uitvoeren. Wij zullen uw site, voor zover dit mogelijk is, één op één overzetten naar Joomla! 3.x.

 Omdat geen enkele website hetzelfde is en dit de complexteit van het migratietraject bepaald, is geen standaard prijs te geven. Het is dus totaal maatwerk.

Wilt u meer informatie over het migratietrajact Joomla! 1.0 naar Joomla! 3.x, vraag onze deskundigen.

Subcategorieën