Bewustwordingstraining

Leer de cybercrimineel herkennen

Meer info

Is uw personeel al AVG proof

Zet uw personeel in als human firewall

24 december 2015 een zeer belangrijke veiligheidsupdate voor uw Joomla website
Joomla! Migratie
Upgrade uw Joomla! 1.5.x website naar Joomla! 3.x

Meer info

Onveilige website?

Werkt u nog met een Joomla! 1.5.x website, dan kan deze onveilig zijn.
Zet uw site direct om naar Joomla! 3.x voordat deze gehacked wordt.

Bedrijven, overheden en scholen maken vaak  gebruik van WhatsApp. WhatsApp voldoet echter niet aan de AVG (Europese Privacywetgeving).  De redenen zijn:

Lees meer...

Live vanuit Nederland, Arjen Schrijvers van Schrijvers123.nl. In 2005 startte hij zijn eigen websitebedrijf. Toen hij Joomla tegenkwam, was hij onder de indruk van hoe open en flexibel het was. De gemeenschap eromheen was ook een pre. Om deze drie belangrijke redenen besloot hij Joomla! voor zijn bedrijf in te zetten. Hij probeert elke website zonder uitbreidingen (waar mogelijk) te bouwen, zodat hij precies weet wat er gebeurt. Het voordeelhievan is dat het systeem 'feature-proof' en beter beheersbaar is. Vooral het Joomla-raamwerk is schoon, snel en robuust. Dit is wat Joomla! anders maakt dan andere Open Source Content Managment Systemen. Het bedrijf van Arjen houdt zich bezig met het bouwen en hosten van websites en het verzorgen van trainingen. Vandaag zul je horen hoe alle drie belangrijke aspecten samen er voor zorgen dat jij en je bedrijf veilig kunnen werken op het internet.

“Websites, hosting and training, all three come together as security. If I don’t train customers about security and about how important it is to be safe when working on the internet, how then can they be safe! Or as I try to educate my customers that they are a Human Firewall.”

Dit is een vertaling van het artikel op PixPro.com (zie: https://pixpro.net/labs/live-show/episodes/1237-episode-30).

 

Lees meer...

Zin om nieuwe nieuwe contacten op te doen in een inspirerende omgeving waar de werelddelen bij elkaar komen? Op 27 juni is dit mogelijk tijdens het evenement De Netwerkvloer in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Wij nodigen jou uit om dit samen met ons te beleven.

Lees meer...

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Deze wijziging heeft impact voor alle bedrijven en organisaties die persoonsgegevens verzamelen, verwerken en gebruiken.

Dankzij deze verordening ontstaat er een eenduidige persoonsgegevens bescherming binnen de Europese Unie. Het belangrijkste doel is dat de privacy-rechten van de individuele personen worden gerespecteerd. Dit geldt dus ook voor personen die uw website bezoeken. Wat kun uw er zelf aan doen?

In Nederland praten we over de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De Engelse benaming is de GDPR (General Data Protection Regulation). Beide termen worden hier in Nederland door elkaar gebruikt, maar zijn exact hetzelfde.

Lees meer...

Het Joomla! project en het Production Leadership Team zijn er trots op de release van Joomla! 3.6 aan te kondigen, de nieuwste in de 3.x serie. Deze nieuwe release biedt meer dan 400 verbeteringen aan het populaire CMS, inclusief veel functies die het beheer van Joomla! websites makkelijker maken met meer functies en veel UI (gebruikers ervaring) verbeteringen.

De UI (gebruikersinterface) verbeteringen omvatten tijdbesparende functies, zoals hulp om uw modules sneller te vinden en verbeterd gebruikersbeheer. U kunt nu ook menu problemen determineren en oplossen met de nieuwe mogelijkheid om alle items van alle menu's te bekijken. Het aanmaken van inhoud in Joomla! is nu gemakkelijker. U hoeft er niet aan te denken om uw categorieën eerst aan te maken dankzij de nieuwe functie om categorieën tijdens het proces in te voeren. En u heeft nu betere controle over wie wat ziet in het beheergedeelte met de nieuwe menu-type ACL functies.

Lees meer...