Bewustwordingstraining

Leer de cybercrimineel herkennen

Meer info

Is uw personeel al AVG proof

Zet uw personeel in als human firewall

24 december 2015 een zeer belangrijke veiligheidsupdate voor uw Joomla website
Joomla! Migratie
Upgrade uw Joomla! 1.5.x website naar Joomla! 3.x

Meer info

Onveilige website?

Werkt u nog met een Joomla! 1.5.x website, dan kan deze onveilig zijn.
Zet uw site direct om naar Joomla! 3.x voordat deze gehacked wordt.

U wilt de iPad binnen uw organisatie introduceren? Waar liggen dan de aandachtspunten en mogelijke valkuilen. Om het meeste rendement uit uw iPad te halen moet u de mogelijkheden goed voor ogen hebben. Door de jarenlange ervaring kan SCHRIJVERS123.NL u helpen de iPad volledig te integreren in uw bedrijf. Wij denken met u mee over hoe u de iPad het beste kan inzetten en trainingen uw medewerkers en collega's in het gebruik van de iPad zodat ze efficient, veilig en resultaatgericht gebruik van de tablet kunnen maken. Het totale traject zal als volgt plaatsvinden:

Fase 1: Advies

Op basis van uw wensen begeleiden wij u, in deze eerste fase, hoe u de iPad het beste in kunt zetten voor uw bedrijf en welke oplossing het beste voor u is.

Fase 2: Training

Op basis van uw wensen en iPad gebruik (opgesteld in fase 1)  ontwikkelen wij een training op maat. Tijdens deze training leert u en uw collega's de iPad binnen uw bedrijf optimaal te gebruiken. Tijdens de training staan persoonlijke aandacht, interactie en onderlinge samenwerking voor op.

Fase 3: Nazorg

Ondanks onze persoonlijke aandacht en training in kleine groepen, weten we uit ervaring dat na de training vaak nog vragen naar voren komen. Veel vragen zullen in onze kennisbank voor u beschikbaar zijn. U zult een eigen plek krijgen waarin specifieke iPad vragen, voor uw bedrijf, opgeslagen worden. Hierdoor ontstaat voor uw bedrijf een eigen kennisbank.