Bewustwordingstraining

Leer de cybercrimineel herkennen

Meer info

Is uw personeel al AVG proof

Zet uw personeel in als human firewall

24 december 2015 een zeer belangrijke veiligheidsupdate voor uw Joomla website
Joomla! Migratie
Upgrade uw Joomla! 1.5.x website naar Joomla! 3.x

Meer info

Onveilige website?

Werkt u nog met een Joomla! 1.5.x website, dan kan deze onveilig zijn.
Zet uw site direct om naar Joomla! 3.x voordat deze gehacked wordt.

Door SEO kunt u met uw Joomla website goed of nog beter gevonden worden. SEO staat voor Search Engine Optimization. Het toepassen van SEO levert een betere positie op in de zoekmachine en dat betekent meer bezoekers met eventueel meer omzet. De kosten zijn relatief laag doordat op een eenvoudige manier meer publiek wordt bereikt.

SEO factoren

Er zijn meerdere factoren die mee spelen bij SEO. Eén van de aspecten is de inhoud van de website. Ook houden we rekening met hoe bezoekers lezen. Een bezoeker scant de website en volgens onderzoek leest de bezoeker in een F-vorm. Deze gegevens spelen een rol bij de opbouw van uw website en plaats van de tekst. Wij weten waar we op moeten letten en kunnen u adviseren bij de webtekst, opbouw, keywords en veel meer.

Ook al is uw website goed, het kan altijd beter: meer bezoekers, een hogere conversie. Wij helpen u te meten, analyseren en te verbeteren. Dit vanuit een objectieve gezichtspunt.

Ons onderzoek kan alle onderdelen van de website omvatten:

 • functionaliteit;
 • inhoud;
 • gebruikersvriendelijkheid;
 • vormgeving;
 • techniek;
 • verwijzingen van andere pagina's;
 • Inzet Sociale media.

Hoe kan SCHRIJVERS123.nl u helpen?

 1. U wilt weten hoe uw (joomla) site presteert. We maken een basis scan van uw website op basis van enkele keywoorden (die u heeft aangegeven).
 2. U weet dat uw site niet hoog in Google scoort en u weet niet waar het aan ligt. Wij analyseren de website en geven SEO advies op basis van een aantal, vooraf opgegeven, trefwoorden. Met deze SEO adviezen kunt uw website beter laten scoren in Google.
 3. Het SEO advies door ons laten doorvoeren.
 4. Na verwerken van de SEO adviezen in uw website, kunnen wij uw website volgen. Per afgesproken periode (maand/ kwartaal) kunnen wij onderzoeken hoe uw website na verbetering scoort en zonodig sturen wij bij.
 5. Het redigeren en schrijven van teksten.

 

Een SEO rapport (voor o.a Joomla, Wordpress) is er al vanaf 25 euro.

Een rapportage over de positionering van uw website is er al voor 25 euro. Een analyse van uw website kost 75 euro. Aan de hand van deze analyse kunt u eventuele verbeteringen plegen.

Wij schrijven en redigeren teksten voor uw website voor resp 89 en 69 euro. Dit kan los van uw verzoek om zoekmachineoptimalisatie (SEO) staan.

Een website is maatwerk. Een standaardprijs voor een uitgebreid is niet realistisch. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze SEO diensten.