Bewustwordingstraining

Leer de cybercrimineel herkennen

Meer info

Is uw personeel al AVG proof

Zet uw personeel in als human firewall

24 december 2015 een zeer belangrijke veiligheidsupdate voor uw Joomla website
Joomla! Migratie
Upgrade uw Joomla! 1.5.x website naar Joomla! 3.x

Meer info

Onveilige website?

Werkt u nog met een Joomla! 1.5.x website, dan kan deze onveilig zijn.
Zet uw site direct om naar Joomla! 3.x voordat deze gehacked wordt.

Onze trainingen

Tegenwoordig is het van groot belang dat u uw kennis op peil houdt. Naast dat u zich hierdoor onderscheidt t.o.v. uw collega, kunt u ook geld besparen door zaken zelf te regelen.

Bij SCHRIJVERS123.NL bent u aan het goede adres als u uw kennis op de volgende gebieden wilt vergroten:

AVG Trainingen

Bewustwordingstraining

Natuurlijk beschermt u uw bedrijfsgegevens. Informatiebeheer is niet alleen maar een kwestie van technologie en software oplossingen implementeren met toegangsrechten. Zeker wanneer het om veiligheid gaat in de zin van toegang verlenen of erger nog, voorkomen dat geen kwaadwillende zichzelf toegang verschaffen tot bedrijfsinformatie, dan is de eindgebruiker een grote risicofactor.

Tweedaagse Klassikale Training Privacy Officer

Veel bedrijven zijn door de nieuwe privacywetgeving genoodzaakt om een Privacy Officer of Functionaris Gegevensbescherming aan te stellen. Dit wordt vooral gedaan om het risico op reputatieschade en boetes te voorkomen. U kunt er dan voor kiezen om dit door een extern bedrijf te laten uitvoeren of een medewerker een training te laten volgen. Daarvoor bieden wij een unieke klassikale training aan waarin u in slechts 2 dagen wordt opgeleid tot Functionaris Gegevensbescherming (FG) ofwel Privacy Officer (PO).

“Privacy: stap voor stap beleid voor DGA in MKB”

Iedereen weet nu wel dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 is ingegaan. De meeste organisaties richten zich op dit moment op privacy omdat het een verplichting is. De praktische training gaat in op de meest gestelde vraag hoe je de AVG in de praktijk brengt.

Diverse Trainingen

Joomla! Beheer training

Laat het beheer van uw website door externe dure partijen achterwege door een training voor uzelf of uw medewerkers te volgen.

Een kleine trainingsinvestering levert u op lange termijn geld op.

Tijdens deze interactieve cursus zult u samen met de trainer op de Joomla! ontdekkingstocht gaan. Aan het eind van de dag bent u in staat een Joomla! site volledig te beheren. Zaken zoals artikelbeheer, menu beheer, backup en restore procedures zullen uitvoerig aan bod komen.

MS Office Training

Office 365 is de ‘cloud computing’-oplossing van Microsoft voor organisaties die bijvoorbeeld ‘Het Nieuwe Werken’ willen gaan toepassen. Met Office 365 kunnen alle medewerkers altijd en overal beschikken over al hun documenten en andere informatie die zij voor hun werk nodig hebben.

Wij geven diverse, op maat gemaakte, trainingen. Zowel klassikaal, individueel of mbv een digitale leeromgeving.

Office trainingen die wij geven zijn:

  • Word
  • Excel
  • Outlook
  • OneNote
  • Powerpoint
  • OneDrive
  • SharePoint
  • Teams
  • Planner

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.