Zantingh Tweewielers aan de vaart NZ 7 in Nieuw-Amsterdam gaat met zijn tijd mee. De kracht van een internetshop is eigenaar Jan Zantingh niet ontgaan en is daarom gestart met zijn nieuwe website fietsenwinkelnoordnederland.nl. Hier zijn fietsen en vooral accessoires en onderdelen aangeboden.

De site heeft twee doelen:

  • Informatief – bezoekers kunnen uitgebreid kijken, vergelijken en bepalen welke onderdelen het beste voor hun zijn.
  • 24 uur per dag onderdelen bestellen. Deze worden naar de klant verstuurd of de klant kan bepalen deze zelf af te halen. Met name deze laatste optie is juist dat stukje meer service en persoonlijk contact dat Zantingh Tweewielers uniek maakt.

 

In het hart van de driehoek Hooghalen - Assen - Smilde en omringd door het Hijkerveld, Witterveld en Laaghalerveld ligt natuurcamping en galerie Thyencamp.

Via de website http://www.thyencamp.nl krijgt de bezoeker een goed beeld van de camping, de omgeving en activiteiten. Online reserveren van campingplaats behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast camping informatie is ook veel naslagwerk te vinden over onderwerpen als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, klimaatneutraal, energie en milieu.

Op het campingterrein is ook een galerie aanwezig. Via de website www.galeriedrenthe.nl krijgt de bezoeker informatie over de activiteiten van de galerie.