Omschrijving van de categorie diensten

Hier komen alle webworks gerelateerde bestanden te staan.

Net als alle andere websites, moet een joomla! site regelmatig onderhouden worden. Eén van de de belangrijkste zaken is zorgen dat uw Joomla! site en uitbereidingen

Joomla! is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. De populariteit heeft hij te danken aan zijn snelheid, eenvoud en flexibiliteit. Met een Joomla! site is het eenvoudig om websites, intranetsites, exranetsites en webshops te beheren. Deze vallen allemaal weer eenvoudig uit te breiden met een scala aan extensies.

SCHRIJVERS123.NL is gespecialiseerd in de bouw van website die optimaal presteren in zoekmachines maar die bovenal uitblinken in hun eenvoud en gebruikersvriendelijkheid.

In de loop der jaren is en wordt Joomla! nog steeds doorontwikkeld. Fouten worden opgelost, nieuwe, snellere en stabielere technieken worden toegepast, en eenvoudige manier van beheer zijn enkele voorbeelden. Hierdoor zijn in de loop der jaren veel versies ontstaan, namelijk 1.0, 1.5, 1.6, 1.7, 2.5 en onlangs verschenen Jooma! versie 3.x. Elke release lost altijd bekende beveiligingsproblemen op. Alleen al om deze reden adviseerd SCHRIJVERS123.NL altijd uw site te upgraden naar de meest recente versie.

Joomla migratie: het omzetten van een Joomla website van een oude naar een nieuwe versie.

Hier komen alle hosting gerelateerde bestanden te staan.

Hier komen alle training gerelateerde artikelen te staan.