Bewustwordingstraining

Leer de cybercrimineel herkennen

Meer info

Is uw personeel al AVG proof

Zet uw personeel in als human firewall

24 december 2015 een zeer belangrijke veiligheidsupdate voor uw Joomla website
Joomla! Migratie
Upgrade uw Joomla! 1.5.x website naar Joomla! 3.x

Meer info

Onveilige website?

Werkt u nog met een Joomla! 1.5.x website, dan kan deze onveilig zijn.
Zet uw site direct om naar Joomla! 3.x voordat deze gehacked wordt.

Een succesvolle website begint bij een goede domeinnaam. SCHRIJVERS213.NL is je graag van dienst op het gebied van de registratie/verhuizing van jouw domeinnamen.

Een domeinnaan is uw unieke adres dat naar uw eigen plek op het internet verwijst. Op deze plek deelt u foto's, houdt u uw blog of website bij. Tevens kunt u met een domeinnaam e-mail ontvangen op uw unieke e-mailadres.

Eenvoudig beheer

Onze krachtige next-gen contolepaneel biedt u op een eenvoudige en meestintuatieve omgeving uw domeinamen te beheren. Het gebruik van onze DNS- en nameserverzijn volledig gratis. Alle instellingen zijn via ons next-gen controle paneel eenvoudig te wijzigen, zowel voor een enkele domeinaan als bulk.
Domeinbeheer was nog nooit zo eenvoudig.

 

Veiligheid van uw website en domeinnaam vinden wij zeer belangrijk. Via DNSSEC verzekeren we u de meest optimale veiligheid voor uw domein en website. Tevens zijn onze nameservers beveiligd tegen “man in the middle” aanvallen. Een wel zo veilig gevoel.

Zonder een .NL domeinnaam bent u onlne tegenwoordig nergens. Kunt u een bedrijf zonder .NL voorstellen? Een .NL noemen we in vaktermen een extensie. Behalve de .NL extensies kunt u bij ons ook voor andere extensies terecht. U heeft keuze uit meer dan 300 extensies. Van vdhrecruitment.nl tot aan music4you2.com: bij SCHRIJVERS123.NL is elke domeinnaam welkom.