Bewustwordingstraining

Leer de cybercrimineel herkennen

Meer info

Is uw personeel al AVG proof

Zet uw personeel in als human firewall

24 december 2015 een zeer belangrijke veiligheidsupdate voor uw Joomla website
Joomla! Migratie
Upgrade uw Joomla! 1.5.x website naar Joomla! 3.x

Meer info

Onveilige website?

Werkt u nog met een Joomla! 1.5.x website, dan kan deze onveilig zijn.
Zet uw site direct om naar Joomla! 3.x voordat deze gehacked wordt.

greenfan logo liggend kleurEen hoog energieverbruik is helaas vanzelfsprekend voor hostingproviders. Datacenters zijn zelfs verantwoordelijk voor meer dan 1 % van het wereldwijde energieverbruik. Wij vinden het belangrijk dat we dit compenseren door heel milieubewust om te gaan met zaken als stroom, beheer en werkomgeving.

Onze servers zijn ondergebracht Evoswitch in Haarlem. Voor EvoSwitch gaat een geoptimaliseerde IT-infrastructuur van het datacenter hand in hand met milieuvriendelijkheid.

Een sterke beperking van de CO2-uitstoot en het gebruik van duurzame energie helpt het broeikaseffect verminderen.

De groene filosofie van EvoSwitch betekent dat we er voortdurend naar streven onze CO2-voetafdruk gelijk te houden of verder te verkleinen. De hiervoor door ons geïmplementeerde duurzame oplossingen zijn gecertificeerd, hierdoor hebben onze klanten de zekerheid dat onze resultaten bewezen en officieel geverifieerd zijn. EvoSwitch geniet wereldwijd erkenning voor de milieuvriendelijke kenmerken van zijn datacenter. Evoswitch is er trots op een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een beter milieu dat ze het Green Fan programma zijn gestart.

Het Green Fan programma is een collectief van IT bedrijven die een wezenlijke bijdrage willen leveren aan het milieu. Gezamenlijk met onze partners en eindgebruikers zorgen wij ervoor dat uw applicaties op een efficiënte en milieu vriendelijke manier beschikbaar worden gemaakt.SCHRIJVERS123.NL heeft zich ook aangesloten bij dit programma omdat wij niet uitsluitend inzetten voor het voortbestaan van ons bedrijf, maar ook voro het voortbestaan van onze planeet.

logo nlBenieuwd of uw site ook groen wordt gehost? Klik op het cleanbits logo.