Bewustwordingstraining

Leer de cybercrimineel herkennen

Meer info

Is uw personeel al AVG proof

Zet uw personeel in als human firewall

24 december 2015 een zeer belangrijke veiligheidsupdate voor uw Joomla website
Joomla! Migratie
Upgrade uw Joomla! 1.5.x website naar Joomla! 3.x

Meer info

Onveilige website?

Werkt u nog met een Joomla! 1.5.x website, dan kan deze onveilig zijn.
Zet uw site direct om naar Joomla! 3.x voordat deze gehacked wordt.

Het Joomla Security Team (JSST) is geïnformeerd dat er een kritieke veiligheidsprobleem zit in de Joomla core. Donderdag 22 oktober zal deze in de versie 3.4.5. opgelost zijn. Deze versie is rond 16:00 beschikbaar.

Omdat dit een erg belangrijke veiligheidsupdate is wordt iedereen aangeraden klaar te zijn om deze update komende donderdag uit te voeren. Totdat deze update uitgebracht is wordt er verder geen exacte informatie gegeven.

 

Moet iedereen in paniek raken?

Wanneer uw website is voorzien van een degelijke beveiligings-extentsie (Admin tool Pro, RS! Firewall o.i.d.) en geconfigureerd is volgens de instructies, dan bent u beveiligd tegen dit veiligheidsprobleem.

Kortom: gebruik de standaard veiligheidsmaatregelen; neem regelmatig automatische back-ups van uw site en scan uw site regelmatig op hackes, virus en mailware.

Klanten van SCHRIJVERS123.NL die hun Joomla website bij SCHRIJVERS123.NL hosten en klanten die een onderhoudscontract hebben hoeven geen stappen te ondernemen. Ons team zorgt ervoor dat deze patch wordt geïnstalleerd.

Bent u geen klant of u wilt de beveiligingspatch niet zelf uitvoeren, dan willen wij dit graag voor u uitvoeren. Neem in dit geval contact met ons op.

Een veilige veilige website is voor iedereen van wensenlijk belang. U wilt toch ook geen image schade oplopen omdat uw site gehacked is?